Cartofi frantuzesti

de ralu_ca in Porc, 20 Oct 2013 | 49374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi potriviti
  • 10 oua ( 5 fierte si 5 crude )
  • 10 felii kaizer
  • 200 g branza rasa
  • unt
  • 2 linguri pesmet
  • 5 linguri smantana
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Am fiert cartofii in coaja. apoi i-am lasat sa se raceasca si i-am curatat de coaja. Ouale le-am fiert, branza se da prin razatoare, kaizerul l-am taiat cubulete, precum si ouale dupa ce le-am fiert. Am uns o tava cu unt si am presarat cu pesmet. Cartofii i-am taiat rondele asezandu-i unul langa celalalt pe fundul tavii, am adaugat ouale taiate, kaizerul taiat si jumatate din cantitatea de branza, am pus sare si piper, apoi alt strat de rondele de cartofi si jumatatea cealalta de branza rasa. Am pus sare si piper. Separat am batut ouale si am amestecat cu smantana, sare si piper si am turnat peste cartofi. Am introdus la cuptor la foc potrivit pana s-a rumenit.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se servesc foarte bine cu smantana pe deasupra si, bineinteles, muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc la cuptor cu garnitură de cartofi